Gå til hovedside Innherred samkommune Innherred samkommune

Innherred samkommune som arbeidsgiver

levanger | verdal

| nytt

Fra i dag (1. juli 2010) har alle ansatte i Levanger kommune og Verdal kommune som arbeider i samkommuneenheter fått ny formell arbeidsgiver, Innherred samkommune.

Dette er en historisk dag, som har mer prinsipiell enn praktisk betydning.

Som administrasjonssjef ønsker jeg alle velkommen. Dere er alle med på å skrive forvaltningshistorie når dere nå ikke bare arbeider for, men også ansettes i Norges første samkommune!

Det pågår for tiden en høring om lovfesting av samkommunemodellen. Det viser seg at mange rundt om i landet avgir sine uttalelser uten å vite så mye om hva en samkommune er, men vi setter vår lit til god dialog med regjering og storting og rekner med at regjeringa fremmer sitt lovforslag som planlagt. Vi har derfor fortsatt evighetens perspektiv på samkommunen.

Som administrasjonsjef i sommer (2010) vil følgende fungere:

5. juli - 11. juli Alf Birger Haugnes
12. juli - 18. juli Øystein Lunnan